Prezantuesja bëhet horë ngre fustanin në transmetim live

32

Prezantuesja e programit “Bravo, ai stil!” (Bravo, ti ke stil) ka habitur teleshikuesit me veprimin e saj në transmetim direkt.

llinca Vandici nga Rumania mendoi se kishte merimangë në mbathje dhe ngriti fustanin e frikësuar.

Dikush nga të ftuarit shkoi për ta ndihmuar dhe doli që ajo nuk kishte asnjë merimangë.

Ilinca iu kthye prezantimit, por dukej e turpëruar me veprimin që kishte bërë.
“Bravo, ai stil!” është një nga programet më të ndjekur në Rumani ku konkurrentët gjykohen nga një juri për veshjet që krijojnë për eventet.


Kërko