Modeli S i Tesla

70

Modeli S i Tesla, eshte konsideruar makina me e sigurte ne histori. Tavani i saj eshte aq i fuqishem, sa mund te vendosni 4 makina siper dhe serish nuk do te perkulet!

Kërko