XHA ALIU IA FTOHË TË GJITHËVE, JA ÇFARË SUPER FEMËR KA PËR GRUA

40

Stenio Garcia është emri që çdo brazialiani ia ngacmon memorien. Ai është i famshëm në Brazil dhe më gjerë falë talentit të tij në aktrim.

Fama e tij u bë e njohur edhe tek publiku shqiptar falë serialit të shumëshikuar ‘O Clone’.

Një personazh i dashur për të gjithë që në serial kishte një shije të mirë për gra, po e dëshmon që ka shije edhe në realitet.

Gruja e tij komentohet më shumë në mediat braziliane se vetë ai për shkak të linjave të saj.
Stenio është ai që ka fatin të ketë për grua këtë super femër.

  

Kërko