Milaim Zeka e merr vajzën e vogël në seancë (Foto)

10

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Nisma për Kosovën, Milaim Zeka ka bërë sot një veprim jo të zakonshëm në Kuvend.
Ai në seancën e sotme ka marrë me vete vajzën e tij me të cilën është ulur në sallën e Kuvendit.

Duket se Zeka është frymëzuar nga veprimi i një deputeteje të Kuvendit të Australisë, atë të senatores së Queensland, Larissa Ëaters, e cila kishte marrë me vete vajzën e saj dy-muajshe në Parlament dhe e ushqente me gji.

Megjithatë, Zeka në vend të gjirit, shihej teksa i jepte vajzës së tij, ujë.

Kërko